‘SORTIDA MATINAL A CAN MERCADER’

Diumenge, 2 de desembre de 2007

Per celebrar l'arribada de l'hivern us proposem una sortideta fàcil, per principiants de totes les edats i pels tots els amants de la bici. El lloc elegit és el Parc de  Can Mercader  a Cornellà on podrem passejar amb el trenet, visitar el Museu-Palau Mercader (prèvia reserva) o seure i prendre alguna cosa.

Lloc de sortida: Pl. de l'Ajuntament de Sant Boi a les 10h.

Informació i Contacte:

Si voleu visitar el Museu Palau, truqueu a la Feli per reservar. Tel. 936 614 491 / 685 969 276

 

[@more@]

Quant a bicibaix

Bloc de l\'associació Bici Baix Llobregat, que es dedica a promoure l\'ús de la bicicleta, i defensar els interessos dels seus usuaris a la comarca del Baix Llobregat. Forma part de la Coordinadora Catalana d\'Usuaris de la Bicicleta.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.