VISITA A CAN MERCADER

can mercader

Doncs sí, aquest diumenge passat 2 de Desembre, vam fer la sortida programada fins al Parc de Can Mercader a Cornellà. Una sortida  fàcil, tranquil.la i cultural. 

A les 10h. ens vam trobar devant de l’Ajuntament i vam sortir pel camí del sorral, creuant el riu pel pont habilitat per a bicis i vianants.

Un cop a Cornellà, vam continuar pel passeig dels FFCC, fins a arribar a la zona industrial que està a tocar del Parc. La nostra idea era visitar el Palau que fou residència de la família Mercader  –  Bell-lloch i que actualment  és un Museu Municipal. Com que la visita guiada no començava fins les 12h., vam passejar-nos pel parc una estona.  És un parc molt gran, el més gran de la ciutat, amb 10 hactàrees de zona verda.  El petit de la colla, l’Andreu, i el seu pare, van pujar a un dels trenets que volten tot el parc. Desprès vam seure en una terrassa del bar, a prendre alguna cosa, fins l’hora d’entrar.  

La visita al Palau és força interessant i ens va sorprendre agradablement.  L’edifici és cuadrangular amb quatre torres octogonals als angles i un pati interior cobert. La visita guiada és a la primera planta o planta noble. Hi ha tot un seguit de sales amb decoració d’estils diferents, àrab, Lluis XIV, Isabelí,etc.  i moltes obres d’art, pintures, mobles …   Ens va cridar l’atenció el bany, amb una dutxa d’hidromassatge, poc habitual en la seva època.Força curiós. La visita dura gairebé 1h 30’.  

Cap a les 2h. vam marxar cap a casa.  Un matí molt ben aprofitat.

 Tot hauria  anat  fantàstic, si no fos perquè en el camí de tornada, a mi s’em va trencar la bici.  Però cap problema, tot té solució, ja hem demanat el recanvi de la peça trencada i amb “una mica” d’ajuda del Francesc, quedarà com nova. 

Apa, fins un altre!  i si voleu veure les fotos que vaig fer, cliqueu aquí.  

 M.Àngels     

[@more@]

Quant a bicibaix

Bloc de l\'associació Bici Baix Llobregat, que es dedica a promoure l\'ús de la bicicleta, i defensar els interessos dels seus usuaris a la comarca del Baix Llobregat. Forma part de la Coordinadora Catalana d\'Usuaris de la Bicicleta.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

VISITA A CAN MERCADER

Doncs sí, aquest diumenge passat, 2 de Desembre, vam fer la sortida programada fins al Parc de Can Mercader de Cornellà. A les 10h., ens vam trobar devant de l’Ajuntament i vam sortir pel camí del sorral fins al pont nou per a bicis i vianants que hi ha per creuar el riu.  Un cop a Cornellà, vam anar pel passeig dels FFCC, fins a arrivar a la zona industrial que està a tocar del Parc. La idea era visitar el Palau que hi ha al mig del Parc, però com la visita no era fins les 12, vam passejar-nos una estona. El petit de la colla l’Andreu amb el seu papa, van pujar a un dels trenets que volten tot el parc. Desprès vam seure en una terrassa del bar a prendre alguna cosa fins l’hora d’entrar.  La visita ens va sorprendre agradablement, doncs el Palau es molt interesant. L’edifici és cuadrangular amb quatre torres octogonals als angles i un pati interior cobert. En la planta noble, que es visita, hi ha un seguit de sales amb decoració d’estils diferents, àrab, Lluis XIV, Isabelí…. I moltes obres d’art, pintures, mobles…Ens va cridar l’atenció el bany, amb una dutxa d’hidromassatge, poc habitual en la seva època, curiós…La visita dura gairebé 1h 30’.  Cap a les 2 vam marxar cap a casa.  Un matí molt ben aprofitat. Tot hauría  anat  fantastic si no fos perquè en el camí de tornada, a mi s’em va trencar la bici i vam ver un troç a peu.  Però cap problema, tot te solució, ja hem demanat la peça trencada i amb “una mica” d’ajuda del Francesc, quedarà com nova. Apa, fins un altre, i si voleu veure les fotos que vaig fer cliqueu aquí.    

 

M.Àngels     

[@more@]

Quant a bicibaix

Bloc de l\'associació Bici Baix Llobregat, que es dedica a promoure l\'ús de la bicicleta, i defensar els interessos dels seus usuaris a la comarca del Baix Llobregat. Forma part de la Coordinadora Catalana d\'Usuaris de la Bicicleta.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

VISITA A CAN MERCADER

Doncs sí, aquest diumenge passat, 2 de Desembre, vam fer la sortida programada fins al Parc de Can Mercader de Cornellà. 

A les 10h., ens vam trobar devant de l’Ajuntament i vam sortir pel camí del sorral fins al pont nou per a bicis i vianants, que hi ha per creuar el riu.  Un cop a Cornellà, vam anar pel passeig dels FFCC, fins a arrivar a la zona industrial que està a tocar del Parc. 

La idea era visitar el Palau que hi ha al mig del Parc, però com la visita no era fins les 12, vam passejar-nos-hi una estona.  El petit de la colla, l’Andreu, amb el seu pare, van pujar a un dels trenets que volten tot el parc.  Desprès vam seure en una terrassa del bar a prendre alguna cosa fins l’hora d’entrar.  

La visita ens va sorprendre agradablement, el Palau es molt interesant. L’edifici és cuadrangular amb quatre torres octogonals als angles i un pati interior cobert. La visita guiada és a la primera planta ó  planta noble. Hi ha tot un seguit de sales amb decoració d’estils diferents, àrab, Lluis XIV, Isabelí, etc.   I moltes obres d’art com  pintures, mobles i d'altres.  Ens va cridar l’atenció el bany, amb una dutxa d’hidromassatge, poc habitual en la seva època, curiós!   La visita dura gairebé 1h 30’.  

Cap a les 2h. vam marxar cap a casa.  Un matí molt ben aprofitat. Tot hauría  anat  fantastic, si no fos perquè en el camí de tornada, a mi s’em va trencar la bici.  Però cap problema, tot té solució, ja hem demanat el recanvi de la peça trencada i amb “una mica” d’ajuda del Francesc, quedarà com nova. 

Apa, fins un altre!  Si voleu veure les fotos que vaig fer, cliqueu aquí.    

 

M.Àngels     [@more@]

Quant a bicibaix

Bloc de l\'associació Bici Baix Llobregat, que es dedica a promoure l\'ús de la bicicleta, i defensar els interessos dels seus usuaris a la comarca del Baix Llobregat. Forma part de la Coordinadora Catalana d\'Usuaris de la Bicicleta.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.