Sortida matinal diumenge 25 de febrer

Crónica de la Sortida per Sergi – Matinal diumenge 25 de febrer a la Rierada

Vam sortir a la vora de les 9,45h des de Sant Boi. El temps tapat amb vent de cara, però la pista estava bé, i més seca que la setmana anterior. Érem vuit persones, set de Sant Boi i un de Barcelona. Vam enfilar pel gual cap a Sant Joan Despí, passant per les aigües i pels camins de la zona agrícola. A l'alçada de Sant Feliu, vam passar sota l'autopista i vam continuar paral.lels entre els camps. Un cop a Molins de Rei, vam creuar el poble fins a l'altra banda per arribar al polígon industrial, i agafar el carrer de la Riera de Vallvidrera, coneguda com a Rierada. Vam entrar cap a la vall, i cap endins. El desnivell és petit, tot i les pujades i baixades, i es podia creuar la riera sense gaires problemes. Vam veure les masies de la zona, i la cascada de la riera. Cap allà les 12h estàvem a Can Castellví, i allà ens vam trobar amb dos amics que havien arribat en moto. Després de prendre l'entrepà i la beguda, i fer la xerradeta, vam tornar a les 13h i desfent el camí, vam arribar a Sant Boi a les 14,45h. La tornada ja era de baixada, i més ràpida.

Podeu veure les fotografies que va fer la Mariàngels de la sortida. 

Sortida de Nivell Mig. Distància de 35 kms, anada i tornada, en total. 

[@more@]Quant a bicibaix

Bloc de l\'associació Bici Baix Llobregat, que es dedica a promoure l\'ús de la bicicleta, i defensar els interessos dels seus usuaris a la comarca del Baix Llobregat. Forma part de la Coordinadora Catalana d\'Usuaris de la Bicicleta.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.